2009. március 11., szerda

Vidáman..

Rég nem volt ilyen vidám napunk,ezerrel megy,le se lehet állítani!Az evéssel is megint jól állunk,de hát ezzel valahogy úgy vagyunk,hogy egy hétig mindent megeszik,másik héten ,meg csak nyammog mindennek.Már ezért nem idegeskedek,úgy látszik idővel,mendent meglehet szokni.



































6 megjegyzés:

Beatrix írta...

Itt találhatod az ábrát, a fogzás címszónál : http://www.vitalitas.hu/ismerettar/babalex/blf.htm. Innen másoltam ki a képet és utána szerkesztettem. Kellemes időtöltést vele (én apát kértem meg, hogy bíbelődjön vele :-) ). Puszi, Vendi

Millus írta...

Helló!!!Ne izgulj,mert nálunk is így van az evés,de nemcsak az!!!Szinte minden!Olyan hullázó minden...amit azt hiszem úgy van,már a másik héten,vagy nap már nem úgy van....Ha nagyon hisztis Larám azzal vígasztalom magam,hogy ez is mulandó,mint minden más!!!
Köszi,hogy ilyen kedves szavakat írtatok,hogy vagytok nekünk....ez fordítva is így van!pusza

Millus írta...

Ja azt elfelejtettem írni,hogy köszönöm az emilt megkaptam,csak vmiért spamba tette a gép,és most találtam meg!!!!Majd egyszer megint nekiugrok az átalakításnak,ha már meguntam ezt a formációt..köszi mégegyszer!!

sedith írta...

Hát igen, idővel az ember mindig valamivel lejjebb rakja a mércét. De mire megtanulja, hoyg ne idegeskedjen valamiért, jön egy újabb valami, ami miatt örökké aggódunk. Pedig mi energiát megspórolhatnánk vele!:D:P
Nagyon édes a kis csinoska! Képzeld, mezítláb Boróka annyira bizonytalanul jár, mindennek nekimegy, elborul, úgyhogy ő itthon az esetek 90 %-ában cipőben van. Mi majd mezítlábazunk kinn, amikor jön a jóidő és kiruccanunk valahová a természetbe.
Puszika

Bogár és Gerti írta...

Gratulálok ;) Nekem 26 hónapomba telt, hogy ne stresszeljek a nemevés miatt ;) , holott én sem eszem többet, mint Ő :-P
Puszi

Bogár és Gerti írta...

Tökéletesen látod... de úgy gondolom a 3. naplónkhoz nincs hozzáférésed... ezt ott tervezem kifejteni... mert annyira igazad van... s tudom is, azt is, hogy hol romlott el a rendszerünk, ami egész jól működött... vagy mondjuk úgy, hogy működött. :
Ha küldesz mail címet, küldök meghívót, persze ha érdekel a "mocsok" is a háttérben :$
Puszi

Kislányunk