2009. július 21., kedd

17 hónapos!!!

Szalad,forog,tombol,ropja ezerrel,de ezek nem új dolgok...
Hiszti terén fejlődött a legtöbbet az elmúlt hónapban,ajaj...
Szép,mi???Na,jó,még puszikat is osztogat ezerrel,kérni sem kell.Sőt megtanulta azt is,hogy mikor a legfontosabb :mikor már jön,hogy odavágjak egyet,puff...Tehát a hizelgést is odasorolhatom a fejlődésbe.Eszes csaj,annyi szent.Ma nem akart gyalogolni a kis huncut.Nagy mérgesen felvettem,erre CUPP.Hát lehet haragudni???
Ja,beszéd terén is haladt.Két szó:KICIBABA(kicsi baba).Nagyon úgy nézett ki,hogy Ákosnak mondta,hehe,Érdekes,mert Ákos lassan 2x akkora ,mint ő.A legújabb szava:HÁLSZI(alszik).Többször elismételtettem vele,mert elég hihetetlen volt hallani.
A Lilly babáról lekoptunk,legújabb bolondéria a Snuffi.Ezerszer is hallgatjuk naponta.Éjjel kicsi nyuszikkal álmodtam...
"Rajzolgat" is pár napja,miútán a járólapot kiszínezte ,következett a konyhafal...Lehet túl egyhangúnak találta...
Szóval ez az én 17 hónapos Tücském.Imádom!!!

3 megjegyzés:

Dorisz írta...

Kistücsök! Boldog 17. hófordulót!
Rami nekünk is akkor hízeleg, amikor tudja, hogy mérgesek vagyunk rá, és jön átölel és puszit ad. A szókincse is bővűl neki is.
Puszi: Rami

vajdakrisztian írta...

Boldog hófordulót!!!!Nagyon szép a blogod!Puszi

Mátrai Anita írta...

Sziasztok!
Igazán ügyes vagy, hogy szép rajzokat alkotsz mindenfelé a lakásban. Mi úgy gondoltuk, az ilyen helyzeteket megelőzendő, lefessük a fal alsó részét falfénnyel. Az elméletileg tökéletesen lemosható.
Puszi: Bogi és Anita

Kislányunk