2009. augusztus 5., szerda

Vírus...

Sikerült összeszednie egy fránya vírust,és hólyagos lett a torka is..Hasmenése is van.Írt ki gyógyszert(antibiótikum) a doktor nő,de azt mondta,hogy csak akkor adjam be,ha megint lázas lesz.Hát szerencse nem lázasodott be újra,vasárnap délután óta,kopp-kopp...
Amúgy szörnyen hisztis,enni alig eszik valamit,semmi sem jó.
Most érezte elérkezettnek a pillanatot,hogy egyedül egyen.Nem hajlandó egy olyan falatot sem lenyelni,amit mi adunk,csak amit ő kanalaz be magának...csak így,ha ez lehetséges egyáltalán,még kevesebbet eszik,háromnegyede mellé megy.Inni legalább iszik.

9 megjegyzés:

Mátrai Anita írta...

Reméljük hamar kilábalsz ebből a csúnya kórságból!
Jobbulást Tücsök!
Igyál sokat!
Puszi

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Szabina is pont ebben a cipobe jar ugyan ezekkel a tunetekkel,nagyon hisztis egy falataot nem hajlando enni,inni iszik, es raadasul hanyik annyira hogy mar az oran is jott.Nagyon hisztis,vinyog semmi nem tetszik neki.Jobbulast neked kis baratno!Szabina

Wiky írta...

Először is sok-sok gyógyuszit küldünk!

Az önálló evéssel Zsófi is kiakasztott minket jó párszor. Eltelt kb 3-4 hét és egyre biztosabban találta meg a száját. Persze azért még most is malacka néha. Próbáld meg könnyedén venni és ne türelmetlenkedni. Azzal csak még rosszabb és a tetejébe még a hisztit is bedobja.
Nálunk most már ott a baj, hogy nem mindegy mi kerül elé...

Puszó

Beatrix írta...

Mielőbbi gyógyulást! Vendi

Hajnalka írta...

Sziasztok! Sok-sok gyógy puszit küldünk!!! Reméljük mihamarab túl lesz ezen a fránya vírusos megbetegedésen! Ügyes, ha már maga akar enni! Hagyni kell, aztán majdcsak napról - napra több kerül a pocakba is! Még szerencse, hogy láz már nincs, és persze hogy sokat iszik. Kinek lenne kedve ilyenkor sokat nyelni! jobbulást! Pusszancs!

Dorisz írta...

Jobbulást a lánykának!!!
De legalább próbál egyedül enni:) Türelem:)
Puszi: Dorisz és Rami

Ildi írta...

Jobbulást kívánunk! Ezek a fránya vírusok...
Sok puszi, Nóriék

Melcsi írta...

Sziasztok! Ezek szerint Kistücsök is átesett egy víruson. Mi most láballtunk ki belőle. Reméljük, hogy már Te is jól vagy és újra vidám, boldog kiscsaj vagy!
Puszi: Levi

Zsuzsa írta...

Sziasztok!
Mihamarabbi gyógyulást kívánunk
Sok puszi Lauráék

Kislányunk