2009. augusztus 9., vasárnap

Összefoglaló...

..illetve,valami hasonló.Nehezen tudom összekaparni fáradt agyamból a részleteket.
Valahogy "összementek" a napok múlt szombat óta,amikor Timim belázasodott.Makacs láz volt,alig,csak keserves hűtő fürdőzés árán ment le 38 alá.De hétfőre sikerült.És azóta nem is lett egyszer sem.kopp-kopp.De a hasmenéssel keményebb csatákat vívtunk.Nem is akart enni,nem akarta elhinni,hogy nem kap joghurtot,inni is csak teát,vizet.Gyógyszert meg semmit nem adott a doki,csak Normaflort.Szerdán már nem bírtam idegekkel,újra felhívtam a dokit,hogy déli 12 óra és a 7-ik pelust tölti meg.Lehet csak én reagáltam túl,de nem stimmelt valami.Egyik nap hasmenés,másnap nincs...Erre azt mondta,csütörtökön menjek be egy dobozkáért,és pénteken vigyek be széklet mintát.Micsoda gyorsaság.Persze eredmény még sehol...
Nem beszélve arról,hogy nem a kórházba kellett bevinni,hanem az ÁNTSZ-be,amit elköltöztettek az isten háta mögé,komolyan mondom,tesómmal majd 3/4 órát gyalogoltunk,már kigyalogoltunk Pestből is,még a madár sem járt arra,csak egy-két busz óránként,amire meg nem volt érdemes várni,mert még gyalog is hamarabb odaértünk.
Szóval nem értem,de ha meglesz az eredmény, azért feldobom a témát a doktornőnek...
A lényeg,hogy a hasmenés elmúlt,biztos a Normaflor is segített,de minden "házi"praktikát bedobtam,amit ismerek,még az áfonyát is.
Ilyen ünnepélyes hangulatban töltöttem be a 29-ik évemet:(( hétfőn volt a nagy nap.
Megegyeztük Mónika barátnőmmel,hogy majd később csapunk egy nagy bulit az utolsó huszonéves szülinapunkat,mert ő meg 1 hónapja töltötte be,de állandóan dolgozik,a közelgő esküvője miatt,ami meg most lesz 28-án.
Közben még anyuékkal tekeregtünk,vásároltunk,ők kedden mennek haza...
Nem is merek belegondolni,milyen nehéz lesz az elválás...
Csak az vigasztal,hogy úgyis megyünk mi is haza,hónap végén.
Ma meg horgászni voltunk,de valahogy elhagyott a szerencse,annál inkább kedvezett a sógoromnak,fogott egy 8.5 kg-os pontyot.Nekem meg egyetlen kapásom,amit sikeresen kihúztam a partig,elment,megmutatva egy elegáns ugrással magát,szakértők szerint 2 és 3 kg között mozgott.puff nekem.Legalább ne fáradtam volna vele,míg kifárasztottam a partig...
Képek,majd máskor,mert fel is kellene tenni a gépre.

10 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

O hat nektek sem voltak valami csodas napjaitok ahogyan nekunk se,nalunk is hamar elmult a hasmenes, de azert durva hogy 7 pelus es nem foglalkozott a doki akkor se.Nalunk az ejszakakkal volt baj,szornyuek voltak.Jo sokat gyalogolhatatok.Boldog szuletesnapot utolag is anya, de tenyleg potoljatok be hisz az utolso 2 -vel kezdodo mostmar a 3-mas lesz elol.Gondolom akkor keszultok az eskuvore ti is.Biztosan rosz lesz az elvalas a szuloktol de ha mentek tio is hovegen akkor konnyebb.A halert pedig eleg kar hogy meglogott.Puszillunk Szabina

Zsuzsa írta...

Én már semmin sem csodálkozom az egészségüggyel kapcsolatban:-P 7 pelenka az nagyon sok, csoda,hogy nem száradt ki a Timi.Sok gyógypuszit küldünk neki.
Ez a hal, meg jól kibabrált veled:-P
Sok puszi Lauráék

Beatrix írta...

Boldog születésnapot anyának! Reméljük már Timi is jobban van. Vendi

Wiky írta...

Boldog szülinapot utólag is!!

A magyar eü-ről szerintem írni se érdemes, olyan pocsék. :p Azért remélem, az eredménnyel minden rendben lesz! ;-)

A halacskák meg..., majd legközelebb sikerül neked is! ;-)

Pusza

Melcsi írta...

Nagyon boldog szülinapot utólag is. Nagyon rossz lehetett, hogy Timi ilyen beteg volt, reméljük, hogy már minden oké!
Puszi Nektek!
Levi és Melcsi

Anna írta...

Jól le voltunk maradva a naplótokkal.Remélem helyre áll a picilány.

Mátrai Anita írta...

Sziasztok!
Kíváncsian várjuk az eredményt, reméljük semmi komoly.
Sok boldog szülinapot neked!
Puszi

Danci és Csucsu írta...

Ó hát mire jövünk haza a balcsiról :s Gyógyulj meg minél előbb, remélem már jobb az étvágyad, és a széklet eredményed is negatív lesz!! A lázat már ismerjük, elég alaposan, volt hogy nekünk is már csak a csoda segített hogy lement a láz, mert bizony az ügyelet ránk sem hederített :( Ilyenkor amúgy a folyadékbevitel a fontos nem is a kaja, szóval hajrá!!!! A normaflór jó hasmenésre, és ha valami ráment a pocakra azt is megvédi a nagyobb károsodástól, de azért tényleg jobb utána járni mire fel ez a fránya hasmas !!!
A pihit használjátok ki azért! A halért meg sebaj, lehet hogy legközelebb még attól is nagyobbat fogtok ;)

pusza Danci és Csilla

Birg írta...

Sziasztok!
Nem lehetett egyszerű ez a láz, meg hasmenés... Mi is átéltünk valami hasonlót régebben, nem kívánom senkinek!!! Reméljük minden rendben lesz az eredménnyel!
Anyának Boldog szülinapot kívánunk!!!
Pusza: Patrikék

vajdakrisztian írta...

Boldog szülinapot nálatok is:)!Ezek a csunya virusok!Reméljük jól vagytok mstanra4
Puszi

Kislányunk