2011. február 3., csütörtök

Húha!!!











Nem is hiszem el....Majdnem 1 éve nem írtam,igaz némi okom is volt.Felerészben a lustaság,másrészt a káosz az életemben.Nem is probálom az elmaradt időt bepótolni,nem is tudnám,de azért bánom,hogy így elmaradtam.Mert ez jó kis emlékekkel teli iromány,amiből most kimaradt ennyi idő,nem is beszélve kis barátaimról,na...lassan bepótolgatom,amit tudok.Egyelőre bemelegítőnek pár fénykép:

4 megjegyzés:

Izabella:-Szabina es Julia írta...

Nagyon de nagyon orulunk hogy vegre ujra olvashattunk rolatok,hogy ujra lathatjuk a Timit.Gyonyoru nagy lany lett.Nagyon sokszor beneztunk hozzatok hogy vann-e valami de nem volt.Most meg vegre van aminek orulunk,remelem hogy ezutan gyakrabban josztok.
A blogunk megvaltozott
http://www.szabinaesjulia.blogger.hu/
itt olvashatok rolunk

Melcsi írta...

Sziasztok! Jajjj, de jó, hogy írtál. Már nagyon hiányoztatok! Milyen szép nagylány lett Timi! Várjuk a hosszú beszámolót, hogy mi újság veletek mostanában. Puszi: Melcsi, Levi, Zsófi

admin írta...

Na végre néhány sor! :-)
A lustaság szerintem mindegyikünknél előfordul.
Tényleg kár, hogy ennyi időt kihagytatok, mert biztos lett volna miről írni, de ha nem megy, akkor nem megy. Bepótolni meg szerintem ennyi időt képtelenség lenne!
Azért reméljük, ezután kicsit sűrűbben jelentkeztek!
Mi jelenleg egy ideiglenes helyen írogatunk, mert próbálom összehozni a dolgaimat egy e-mail cím alá. aztán,hogy mikor kerülünk vissza a helyünkre véglegesen, az csak attól függ, milyen tempóban haladok (egyelőre naggyon lassan).
www.matebogyo.blogger.hu
Üdv: Máté

Hajnalka írta...

Sziasztok!

Na végre hír felőletek!

Meghívót nemsokára postázom. Örülök, hogy látlak újra benneteket. Lustaság mindegyikünknél előfordul -most nálam is volt ilyen :oD

Jó nagyot nőtt kiscsaj! Remélem rendeződött életetek!

Szijus!

Kislányunk